Alt i én servicepakke 
-den sikreste rejse mod fast ejendom!

Alt i én servicepakken, har for dig som kunde ved Reformlån, som udgangspunkt ingen yderligere omkostninger, det drejer sig for alle parter om, at du som boligkøber får den sikreste og bedste investering ud fra egne ønsker og behov.

Servicepakken består af følgende ydelser:

 

Købermægler

Har du fundet din drømmebolig vil din rådgiver ved Reformlån gennemgå ejendommen og dennes pris med dig, samt evt. forhandling med sælgers ejendomsmægler. Det er dokumenteret på landsplan, at med en købermægler ved din side, kan der spares mange penge i en ejendomshandel.

Køberrådgivning

Sammen med rådgiveren gennemgås alle ejendommens relevante dokumenter, dette giver dig den korrekte forståelse til dine valg så ubehagelige overraskelser ikke opstår.

Handlens berigtigelse.
Dokument og Jura:

Vi vil ved ønske gennemgå samtlige dokumenter med dig som køber, dette indeholdende Tilstandsrapport, Købsaftale, kommune datarapporter, energi rapporter, miljøforhold m.m.

Yderlig vil du blive rådgivet i dine valg af forsikringer og dennes omfang og sikkerhed. -hvad er en ejerskifte forsikring… og har jeg brug for den ?
Din rådgiver ved Reformlån vil også være behjælpelig med at indhente oplysning og tilbud på ønskede forsikringer.
Rådgivning om boligkøbet.

Alle de svære og komplekse spørgsmål i relation til dit boligkøb bliver besvaret for dig, med alt i én servicepakke vil du ikke være i tvivl med dine valg og kan trygt nyde rejsen mod fast ejendom.
-Vores viden… Din værdi.