Boliglån

Reformlån er DIN stærkeste partner i rejsen mod fast ejendom og dennes finansiering, vi vil altid ekspedere din sag så snart du kontakter os og typisk har du svar indenfor 48 timer, fra vi sammen har gennemgået dine/jeres ønsker og muligheder.
Finansieringen fra Reformlån fordres altid gennem juridiske korrekte og godkendte arbejdsgange, med din/jeres behov og ønsker i fokus….. Der er garantien for at du er i sikre hænder.
Reformlån er gamle knogler i nyt skind, med over 15 års erfaring på bolig samt finansieringsmarkedet, har vi gennem årene hjulpet mange med drømmen om køb af fast ejendom, vi kan også hjælpe dig.

Vores viden Din værdi…. Vi følger dig hele vejen!

Hent Boligkredit information

Køberrådgivning

Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver… IKKE din og køb af bolig er sikkert en af de største økonomiske beslutninger i dit liv.
Måske er du førstegang køber… eller måske oplever du også bare nu at verdenen er i forandring!
Under alle omstændigheder er vi interesseret i at hjælpe dig hele vejen og Vores mangeårig erfaring har givet den bevidsthed, at det som boligkøber kan være meget svært at forholde sig til alle ejendommens og handlens komplekse processer.
Med din personlige køberrådgiver /advokat kan du sove trygt om natten, samtlige relevante dokumenter for dit boligkøb, vil blive belyst og rådført med dig inden du skal tage en endelig beslutning.

Vores viden Din værdi…. Vi følger dig hele vejen!

Købermægler

Eksperter oplyser ligefrem at det er en nødvendig hjælp til køberne, ejendomsmæglerne erkænder også at en sådan assistance er for køber den sikreste samt mest besparende løsning.
Med din personlige købermægler fra Reformlån får du slået fast som forbruger/ køber at ejendommens pris er korrekt, yderligt i denne proces vil du sammen med køberrådgiveren, få ejendommen forhandlet og handlet til markedets mest korrekte pris.
Reformlåns konsulenter samt egne uddannede ejendomsmæglere, vil altid kunne bistå dig/jer i denne proces, og det er beviseligt at boligkøbere sparer mange penge ved brug af egen købermægler.

Vores viden Din værdi…. Vi følger dig hele vejen!