Har egen bank sagt nej... Finder vi den rette vej.

Bedste mulige løsning i givende situation.

Boligkredit

Realkredit

Banklån

Virke under finanstilsynet

nemid_white

Reformlån - Din sikre partner i rejsen mod fast ejendom!

Reformlåns rødder har over 20 års erfaring i at finde bæredygtige samt holdbare finansieringsløsninger for køb af fast ejendom, når man som boligkøber ikke lige passer i standardberegningerne, eller hvis ønsket er at bo lidt udenfor storbyerne.
Vores kreditafdeling har siden 1994 leveret og formidlet finansielle løsninger til Danske boligkøbere.
Reformlån har Danmarks bredeste netværk af juridiske korrekte finansielle løsninger for finansiering af fast ejendom, dette netværk er bestående af banker, sparekasse og regulerede boliglånsinvesteringsselskaber.

Sådan foregår det

Ansøg

Her kan du ansøge om købsfinansiering eller lån i din nuværende friværdi.
Det  er nemt og 100% uforpligtende og gratis at få et tilbud.

Behandling

Vi behandler din lånesag 100% diskret. Gennem vores brede netværk af banker sparekasser samt boliglånsinvestorer fremlægger vi den bedste, billigste og sikreste løsning for dig.

Tillykke

Nu vil du få en personlig gennemgang af din godkendte boligkreditaftale 
og vi rådgiver dig hele vejen til du har nøglen i hånden.

Ofte stillede sprørgsmål

Vi skulle gerne differentere de muligheder vi har for at hjælpe dig ved, at der bliver kigget på helhedsbilledet og ikke tænkt i helt firkantede kasser som i bankerne, af samme årsag er det ikke muligt at svare helt specifikt derpå.

Alle kan ansøge, og det er 100% uforpligtende, så det kan under ingen omstændigheder gøre skade.

Helt bestemt! Alt er reguleret under finanstilsynet og din sikkerhed er vores 1. prioritet. Sikkerheden vil ALTID være i top i de lån vi fremlægger. Lånene vil bl.a. altid være uopsigelige fra kreditors side og klargjort til omprioritering så snart en billigere løsning er mulig for dig, eksempelvis kreditforening. Det er faktisk bedre vilkår hvad angår sikkerhed, end hvad der typisk ses andet steds.

Vi er godkendte, vi er dygtige og vi vil også hjælpe dig.

Vi er DIN boligkreditformidler!
Vi har rådgivning og sikkerhed i højsædet og vores primære interesse er, at finde den bedst mulige løsning til dig i din situation.

Du hører fra os indenfor 24 timer hvorefter vi får gjort din lånesag helt klar. I bedste fald er alt klar indenfor 48 timer.
MEN, vi vil om nødvendigt langt hellere bruge en dag eller 2 ekstra, hvis det skal til for at optimere sagen for dig. Vi lægger langt højere vægt på, at vi skal have fundet en løsning til dig, og så sandeligt også den bedste løsning der overhovedet er muligt, end at vi bare skal afslutte sagen hurtigst muligt.

Vores kunder siger