Hvorfor os – kladde

Hvorfor Reformlån...

Johnny med boligfinansiering

Hvem er vi?

Reformlån har mere end 20 års erfaring i at finde den bedste og sikreste finansieringsløsning til dig, der ikke passer ind i bankens standartberegninger, eller ønsker at bo udenfor storbyerne.
Vi har Danmarks bedste netværk af banker, sparekasser og ejendomskreditselskaber, for formidling af juridisk korrekte finansielle løsninger for køb af fast ejendom.

Vi giver dig...

Markedets mest resultatorienterede samarbejde. Vores kreditafdeling har siden 1994 leveret finansieringsløsninger til danske boligkøbere og med sammelægningen har vi markedets stærkeste kompetencer og samtlige godkendelser der er, for at kunne rådgive og finde den bedste løsning, i din situation. Vi er med dig hele vejen fra start til slut så du er garanteret at komme trygt i hus.

Reformlån Danmark - facade

Du kan fovente...

At vi kun leveret seriøse og gældende forslag, med personlig rådgivning fra start til slut. Når vi har den rette finansielle løsning på plads, vil vi altid under et personligt møde gennemgå kreditdokumenter og alle lånets vilkår ved dig eller på et af vores kontorer.
Du vil aldrig være i tvivl om dine valg, eller fravalg, i samarbejde med os.

Du vil opleve...

Et samarbejde hvor rådgivning og forbrugersikkerhed er i højsædet og at din sag bliver behandlet med fokus på netop dit behov og ønsker. Det vil altid være gratis og uforpligtende at få et endeligt løsningsforslag med personlig gennemgang.

Reformlån Danmark - Hvem er vi?