icon_7

Lån & Info!

Når du kontakter Reformlån vil vi altid tage en snak om dit/jeres ønske og hvilke muligheder der foreligger ud fra den økonomiske situation. Du/I vil altid få jeres personlige konsulent stillet til rådighed, der vil være jeres stærkeste partner i rejsen mod fast ejendom. Konsulenten vil sammen med dig/jer beregne bedst mulig løsning for et boliglån med den optimale fremtidssikring. Jeres konsulent vil følge jer hele vejen og er også gerne behjælpelig med forhandling samt vurdering af ejendommen. Vi gennemgår altid hvilken finansieringskanal der er mulig, da egen bank samt kreditforening er det mest økonomiske korrekte valg hvis denne forefindes!
Din/jeres ansøgning vil altid blive behandlet med 100% diskretion.

laaneberegner

Låneberegner

Hos Reformlån har vi bevidst taget et valg om ikke at have en låneberegner på vores hjemmeside. Låneberegnere ses ofte mest som et markedsføringsredskab, der har mere til formål at “fange” kunder end at give dig som låntager et retvisende billede af, hvad der er forventeligt. Det er en kamp med etiske præmisser, vi ikke ønsker at deltage i, og som godkendte boligkreditformidlere forpligter vi os til altid at rådgive retvisende. Sammen med dig bestræber vi os på ikke blot at realisere muligheden for at købe fast ejendom, men også at være din rådgiver og ikke sælgere… Vi står altid til disposition for at drøfte de forventelige muligheder, og så er det vigtig at huske, at vores arbejde med at finde den bedst mulige finansiering til købet af dit drømmehus er 100% uforpligtende, og du skal ikke tage endelig stilling til noget, før vi har et helt konkret lånetilbud at gennemgå med dig!

procedure

Procedure!

Alle sager bliver behandlet individuelt og med dit/Jeres behov i Fokus. Det vil for dig/jer altid være gratis og uforpligtende at få et færdigt tilbud 100% beregnet ud fra dit/Jeres behov og mulige ønsker.
Vi vil sammen beregne et holdbart budget så sikkerheden for betalingsevnen er i god stand. Inden du/I tager den endelige beslutning vil vi altid gennemgå samtlige lånedokumenter med de informationer disse indeholder vedr. ydelse, renter samt årlige omkostninger. Sammen med din/jeres konsulent vil alle betingelse i lånet slavisk blive gennemgået, først når der er 100% forståelse for lånets indhold vil denne gennemgang være færdig. Du/I vil altid have samtlige informationer om lånet, indeholdende provenu, ydelse, samt årlige omkostninger på lånet, dette leveres og gennemgås altid inden du/ i skal tage stilling til lånet. Når vi beregner et tilbud til dig/jer vil vi altid bestræbe os med, at indberegne samtlige omkostninger ved lånet, denne indeholdende kurtage, tinglysning, skødeafgift samt stempelomkostninger og evt. skødeskrivning, på denne måde undgås uforudsete udgifter som boligkøber.


Hvilke ejendomstyper kan belånes?

Via Vores brede og professionelle netværk, kan vi belåne alle ejendomstyper over hele landet
VI TILBYDER OGSÅ FORHÅNDSGODKENDELSE TIL BOLIGKØB:

Belåning i friværdi.

Det er ligeledes gratis og uforpligtende at få et tilbud på belåning i eksisterende ejendom beregnet ud fra ejendommens friværdi.

RENTESATSER.

Renten fastsættes og beregnes ud fra bl.a. lånets løbetid, den pantmæssige sikkerhed samt de økonomiske forhold. Udbetalingens størrelse har dertil også en betydning.