Eksistensgrundlag

Værdi


Vi mener at langt de fleste har ret til fast ejendom, uanset postnr. status o.l.

Formål


Vi muliggøre dette gennem boligkreditformidling så billigt som muligt.

Mission

Vi vil være branchens billigste, hurtigste og mest gennemsigtige, stadig med den bedste rådgivning!

Vision

Med komplet automatisering vil vi revolutionere hele låneformidlings-markedet til DIN fordel.

Hvad er Boligkreditten blomstret af?

Boligkreditten.dk er en del af Reform-Gruppen ApS som er godkendt af finanstilsynet under ID: 43027 og er en af de mest erfarne boligkreditformidlere i Danmark b.la. har direktøren & kreditchefen over 20 år i branchen.

Boligkreditten.dk er det nyeste skud stammet og dannet
ud fra ned ovenstående grundlag. Vores langsigtede mål er at revolutionere hele branchen der gør den langt billigere, mere tilgængelig og gennemsigtig uden at der bliver gået på kompromis med rådgivningen – din tryghed og sikkerheden.

Hvad gør vi?

Det bliver desværre mere og mere kendt, at man får nej i banken til et boliglån trods en sund økonomi, og her er det vigtigt at nævne at man altid skal høre sin bank først – et kreditforenings lån er til enhver tid den billigste løsning.

Men hvis den mulighed ikke er der (det kan der være mange årsager til, uden at det uforsvarligt at købe ejendom) så kan vi i mange tilfælde hjælpe, ved hjælp af markedets boliglånsudbydere.
Det er lidt dyrere end et traditionelt kreditforeningslån, men i stor set alle tilfælde er et boliglån gennem os, en meget bedre økonomisk beslutning end det eneste alternativ – at sidde til leje!

Ydermere vil lån gennem os altid være forberedt til, at kunne omprioriteres til et billigere alternativ, formegentlig kreditforeningslån, så snart det skulle være muligt.