Vores kunder siger...

En husdrøm, som for os, syntes langt væk, er med hjælp fra Johnny, fra Reformlån, blevet til virkelighed. Vi har oplevet et yderst seriøst, respektfuldt, professionelt og samtidig personligt samarbejde og forløb.At de endelige dokumenter, blev fulgt op af et personligt møde med Johnny, har kun forseglet den tillid og tryghed , vi fra start har haft og følt. Vi er SÅ taknemmelige og kan kun give Reformlån og Johnny, vores varmeste anbefalinger.

Chris & Narkebe Schou Christensen
Mørkov

Hej Reformlån. Jeg og min kommende hustru vil gerne af hjertet takke for jeres fantastiske samarbejde mht. køb af vores nye ejendom. Jeres skønne og meget professionelle konsulent Johnny, skal have 10 stjerner af ti KAN kun anbefale Reformlån til Alle. MED de varmeste hilsner

Allan og Anne
Himmerland

Hej Stephan. Her sker der virkelig mange ting i det nye hjem. Også derfor vores anbefaling har drøjet lidt, men det ved du jo. Vi vil også gerne finde de rigtige ord. HER kommer den.

“Det er svært at finde ord, der kan udtrykke vores taknemmelighed.
Vi havde pga. vores helbred behov for en ejerbolig med den rigtige beliggenhed i “vandkants-danmark!” Men den udfordring var for stor for banken som ikke lige mente sig i stand til at kunne hjælpe to førtidspensionister. Flere banker blev spurgt, samme eller lignende svar. Så blev vi opmærksomme på pantebrevsselskaberne, hvor Reform-Gruppen kommer ind på 1. pladsen!

Vi er blevet mødt så pænt og professionelt, ingen underlige beskeder pga. ens status eller livssituation, men imødekommenhed og smil og indlevelse. Her var hverken status eller boligens placering noget problem.
Det giver mod på sagen, og der er da også en del mere at sætte sig ind i når man ser på en ejerbolig, samt når man kaster sig ud i køb, men her oplevede vi den største hjælp og beredvillighed hvor Stephan gang på gang var hurtig på tasterne og hjalp os med svar.

Og boligen? Den er alle pengene værd. 😀
Her er vi glade for at være kommet til at bo med hjælp fra Reform-Gruppen.
Derfor har vi allerede anbefalet dem til andre.

Anne & Erik Andersen
Frøstrup

I forbindelse med et huskøb, sagde min bank nej til at låne mig penge. Mon ikke vi er rigtig mange der har oplevet det ? Jeg så en annonce for Reformlån og sendte dem en mail.

 Johnny (Debitorchef) vendte lynhurtigt tilbage og bad om div. dokumenter og budget per mail. Indenfor ganske få dage havde han godkendt mine oplysninger og sagt ja til at hjælpe mig. Ikke nok med den meget hurtige respons, så var tonen en helt anden end den jeg oplevede i banken – nemlig positiv, optimistisk og hjælpsom.
 Johnny var på fra dag 1. Han informerede mig nøje om alt hvad der skete per telefon og mail igennem hele forløbet, så jeg følte mig i trygge og gode hænder.
Samtidig var han enormt behagelig at tale med, lyttede til mine behov, gav mig gode råd og pressede ikke på, men sagde at det var vigtigt at jeg fandt det helt rigtige hus.
Da jeg havde behov for at det skulle gå hurtigt, knoklede Johnny på, så alt var klart til underskrivelse indenfor ca. 1 måned. 
 Jeg kan meget varmt anbefale Johnny og Reformlån.
Jeg vil ikke tvivle et sekund på at henvende mig til dem igen.

Lone Dehn
Nørre alslev

Hej.
Da vi jagtede huset hvor vores børn skulle vokse op, tog vi i første omgang kontakt til diverse pengeinstitutter.
Men disse sagde Nej tak til at hjælpe, da ejendommens pris var for lav og beliggenheden forkert.
Hvad gør vi så??
Da vi fandt HUSET, talte vi finansiering med mægler, som nævnte Reformgruppen fremfor andre lånemuligheder.
Vi må indrømme, vi var noget skeptiske – så vi googlede referencer, og kom derfor frem til at vi GØR det sgu!
Mægler etablerede kontakt for os.
Inden vi fik set os om, blev vi ringet op af Johnny som gerne ville mødes med os.
Dette takkede vi ja til, og han tog turen fra Jylland til Lolland for sammen med os, at gennemgå dokumenterne personligt og vi kunne ansigt til ansigt sidde og snakke.
Dette gav en stor tryghed for os i handlen.
Fra vi skrev under på huskøb til handlen var i hus gik der max 2 uger. Alt i alt meget hurtig og super service.
Nu sidder vi her i HUSET og anbefaler andre at gøre brug af Reformgruppen i forbindelse med huskøb, for vi har kun rosende ord at sige.
Tak til Johnny og gruppen for at yde eksperthjælp til to novicer i huskøb.

Søren og Stine
Rødby

Min oplevelse af Reform-Gruppen!
Efter at have haft mit hus til salg i over 5 år ved to forskellige ejendomshandler (den først med få fremvisninger nr to nogle flere) men stadigvæk ikke solgt får jeg kontakt med Reform – Gruppen (Johnny – Stephan) hvor jeg med det samme føler mig tryg.
Reform-Gruppen har taget hånd om alt vedr. hushandlen og været med hele vejen lige fra første møde med køber/fremvisning til nøglen blev afleveret.
Det tog 6 dage for Johnny og Stephan at sælge mit hus og alt vedr. handelstalen var på plads. Stor respekt for Reform- Gruppen og deres måde at agere på.

Karen Lykke Nielsen
Middelfart

Jeg vil hermed takke Reform lån, og især Johnny for det store arbejde, som han gjort i forbindelse med mit huskøb. Johnny har været yderst hjælpsom, han har været god til at vejlede, og formidle de ting der har været i, og omkring huskøbet. Jeg har oplevet et meget professionel behandling, og har været yderst tilfreds med sagsbehandlingen af mit huskøb.

Derudover er har jeg til en hver tid kunne ringe til Johnny når jeg har været i tvivl, og til denne advokat, jeg fik stillet af Reformlån.

Reformlån kan anbefales, og jeg ville til hver en tid gøre det igen igennem Reformlån.

Reformlån er velkommen til at bruge mig som bruger af Reformlån som reference, jeg kunne ikke være mere tilfreds for denne respektfulde håndtering af mine ønsker og mine personlige forhold.

Kirsten Reimers
Haderslev

Min kone og jeg havde fundet vores drømmehus, men vi kunne ikke få det hele til at passe sammen, da vi er første gangs købere. Ejendomsmægleren tog, på vores vegne, kontakt til Johnny fra reformgruppen, og så kom der skred i tingene.
Han og teamet sørgede for alt, og holdt os løbende opdateret med sagen, selv i sommerferien var vi i kontakt. Over vores forventning fik han dels handlet husprisen væsentligt ned samt udfyldt alle papirer. Dem kom han så hjem til os med så vi kunne underskrive.

Tak til Johnny og reformgruppen for at vi snart kan flytte ind i vores drømmehus.

Helena og Jens
Boeslunde

Hej Johnny
Som afslutning på mit huskøb og vores samarbejde, lige et par tanker: Det har været en hel igennem positiv oplevelse at have dig som samarbejdspartner i et forløb jeg i forvejen var meget lidt bekendt med.
Jeg har igennem hele forløbet følt mig informeret og godt guidet og du har ikke været længere væk end et opkald.
Du har taget dig tiden til at forklare hver gang jeg har haft et spørgsmål og du har fundet alternative løsninger når jeg troede vi var kørt fast. Derfor er det med de bedste anbefalinger jeg sender denne mail.

Linda Pedersen
Sommersted

Til Reform lån Vi vil hermed gerne give Reform lån, og især Stephen en Stor Tak for det store arbejde, som i har udført i forbindelse med vores huskøb. Stephen har været yderst hjælpsom, han har været en god til at vejlede, og formidle de ting der har været i, og omkring huskøbet. Vi har oplevet et meget professionelt team, og har været yderst tilfreds med sagsbehandlingen af vores huskøb…. Reformlån er velkommen til at bruge vores brev som reference i forbindelse med deres hjemmeside.

Betina & Eddie
Holbæk

“Tak for hjælpen med det hele. Efter at have modtaget det ene efter det andet afslag fra div. Realkreditinstitutter og banker, hjalp reformlån mig på den mest fantastiske og professionelle måde til at finde finansiering, så jeg kunne købe mit hus. Jeg var på intet tidspunkt i tvivl om, hvad jeg gik ind til og følte mig helt igennem tryg da jeg sad og skrev under på alle papirerne, efter at have fået en nøje gennemgang af det hele ved et personligt møde. Jeg ved at jeg altid kan gå til Reformlån hvis jeg har brug for hjælp til finansiering i fremtiden og vil til enhver tid anbefale det.”

Tilde

Vores erfaring med Reform Lån. Efter at have fundet et hus der passede lige til vores behov, kontaktede vi vores egen bank, for at få et boliglån. Dette viste sig at være praktisk talt umuligt, og historien gentog sig, da vi henvendte os til andre banker. Efter at have set en annonce fra Reform Lån på Facebook, kontaktede vi Reform Lån, og efter en telefonsamtale sendte vi den fornødne information til en medarbejder, der gennemgik vores økonomi. Efter at have sendt flere informationer, budget mv., vurderede reformlån at de ville give os et boliglån, og den medarbejder vi havde haft kontakt til, kom til Sjælland for at gennemgå papirer, samt underskrive aftalen. Vi er yderst tilfredse med den låneaftale vi har indgået, samt den professionelle og servicemindede behandling vi har fået af Reformlån, og kan kun anbefale andre at søge uden om bankerne, når de skal købe nyt hus!

C & C Mathiesen

Tak til Reformlaan for et godt samarbejde med god forståelse for kunderne – ikke som nogle steder ligegyldighed med kunderne, der trods alt betaler for udbydernes løn.

Lars Alstrup
www.finn-hus-i-danmark.com

”Vi havde for 3 år siden lejet et fritids landbrug med forkøbsret og det var her vi gerne ville blive boende, så da udlejer tilbød os en rimelig pris på gården, regnede vi faktisk ikke med, at det blev noget problem” Vi havde begge fast arbejde, med gode indtægter og prisen på gården var faktisk ganske rimelig. Men, banken sagde; nej. Jeg blev i en alder af 41 år erklæret for gammel til at låne så mange penge. Bankens usikkerhed, ift. min resterende tid på arbejdsmarkedet, var uforenelig med afdrag, lånets størrelse, arbejdsmarkeds udvikling, husets placering, vores papirløse forhold, ja, der var faktisk ikke det der ikke var galt. Min kæreste ejede i forvejen et hus, hvilket ikke gjorde det muligt for ham yderligere at sætte sig i gæld, så egentligt havde vi opgivet. Jeg havde, i perioden jeg afventede svar fra banken, skrevet til Reformlån. Men idet banken havde sagt nej, regnede jeg absolut heller ikke med, at det var muligt, at låne så mange penge, andre steder. Den dag Johnny fra Reformlån ringede tilbage, kunne mit håb ligge på et meget lille sted. Johnny var dog overraskende positiv og mente nemt det kunne lade sig gøre. Og, blot en måned efter, skrev vi under på vores drømmebolig. Vi har igennem hele forløbet følt os særdeles godt behandlet. Aftalerne er blevet overholdt og vi har på intet tidspunkt følt, at der var noget, vi ikke vidste. Johnnys rolige facon har gjort, at vi har følt os i trygge hænder. Vi har haft en grundlæggende tillid til, at Johnny faktisk arbejdede for at give os den bedste aftale. Vi er blevet hørt og vi har følt os rigtig godt behandlet. Vi har kun oplevet Reformlån, som et professionelt firma, der ud over at yde en super god service, har gjort det muligt for os, at købe vores drømme bolig på under 1 måned. Tusind Tak til Reformlån.

Anders & Lise

Fra første henvendelse til husnøglen var i min hånd, var forløbet trygt og uden ubehagelige overraskelser. Budgettet blev lagt hurtigt og et realistisk købsbeløb blev fundet. Forhandling med ejendomsmægler gik ligeledes igennem reformlån. Mulige og umulige spørgsmål blev besvaret. I det hele taget var tilgængeligheden fantastisk, hvilket er utrolig rart når man vover sig ud i første gangs huskøb. Jeg kan kun anbefale reformlån.

Ditte

Da vi havde søgt om et lån til nyt hus i vores bank og vi følte at de kun modarbejde os, kontaktede vi Reformlån. Det er nok det bedste vi har gjort, for vi følte straks at vi blev taget alvorligt. Det blev Johnny der arbejdede med vores ansøgning og efter et par dage, havde han sørget for at vi kunne låne til det hus som vi gerne ville købe. Der skete så det at huset desværre blev solgt for næsen af os, og vi måtte ud og finde et andet. Vi fandt hurtigt et andet, som dog kostede lidt mere, men det fandt Johnny hurtigt en løsning på, og nu kan vi se frem til at flytte ind i det dejligste hus vi kunne tænke os. Det har været en rigtig god oplevelse at have Reformlån med ind over vores hus køb, og vi får alt den hjælp, råd og vejledning som vi kunne have brug for. De sørger for alt, samtalerne med ejendomsmægleren, alt papirarbejdet, advokat og alt det andet som der kan være svært for os almindelige mennesker at finde ud af ved sådan en hushandel. Vi kan kun give Reformlån og Johnny vores varmeste anbefalinger og glæder os til det fremtidige samarbejde med hele teamet, som har hjulpet os med det hele og gjort det muligt for os at få det hus som vi så gerne ville have.

Linda & Kurt
Store merløse

Hermed som lovet lige et par ord om vores oplevelse af reformlån vedr. huskøb i Aarup. Jeg vil varmt anbefale reformlån, de er top professionelle. De er til at stole på, og er med hele vejen igennem indtil ens boligkøb er afsluttet.

Ulla Henriksen