Derfor Reformlån!

Reformlån har mere end 20 års erfaring i at finde den bedste og sikreste finansieringsløsning til dig, der ikke passer ind i bankens standardberegninger, eller ønsker at bo udenfor storbyerne. Vi har Danmarks bedste netværk af banker, sparekasser og ejendomskreditselskaber, for formidling af juridisk korrekte finansielle løsninger for køb af fast ejendom.

Vi giver dig

Markedets mest resultatorienterede samarbejde.
Vores kreditafdeling har siden 1994 leveret finansieringsløsninger til danske boligkøbere. Sammen har vi markedets stærkeste kompetencer og samtlige godkendelser der er, for at kunne rådgive og finde den bedste løsning, i din situation.

Du kan forvente

At vi kun leverer seriøse og gældende forslag, med personlig rådgivning fra start til slut.
Når vi har den rette finansielle løsning på plads, vil vi altid under et personligt møde gennemgå kreditdokumenter og alle lånets vilkår på et af vores kontorer. Du vil aldrig være i tvivl om dine valg, eller fravalg, i samarbejde med os.

Du vil opleve

Et samarbejde hvor rådgivning og forbrugersikkerhed er i højsædet og at din sag bliver behandlet med fokus på netop dit behov og ønsker. Det vil altid være uforpligtende at få et endeligt løsningsforslag med personlig gennemgang.

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig hurtigst muligt

Bliv kontaktet for et møde

Vi vender tilbage hurtigst muligt telefonisk, med henblik på et møde

Bestil opkald

Vi kontakter dig hurtigst muligt