Ofte stillede spøgsmål

Årsagen til ”Nej” i egen bank kan være af mange årsager.
Bankene har deres egne rammer og regler samt finansieringsprocesser.
Dertil skal der også accepteres, at ved lav rente lån, kræves der større sikkerhed, dette både fra låntager og låntagers nuværende økonomiske situation, samt ejendommens stand og beliggenhed.
Typiske årsager fra vores kunder er:
For ung eller for gammel, ejendommens stand og ikke mindst beliggenhed, at der kræves meget høje og urealistiske rådighedsbeløb, trods betalings samt levestandard historikken viser andet.

Når du som låntager kontakter Reformlån så starter en meget seriøs og løsningsorienteret proces.
Vi vil sammen med dig gøre din nuværende økonomiske situation transparent, dette også med afspejling fra fortid, nutid og fremtid… som danner grundlag for denne løsningsorienterede proces.

Vurdere vi, at vi kan hjælpe med en finansiering af ønskede ejendom uden at gå på kompromis med din økonomiske sikkerhed, starter finansieringsprocessen.
Din personlige rådgiver ved Reformlån, opsætter en 100% transparent økonomisk beskrivelse og beregning på dig og din økonomi, der derefter danner grundlag for din kreditværdighed.

Via Reformlån s kærnekompetencer og brede netværk af banker, sparekasser samt ejendomskreditselskaber, finder vi holdbare finansieringsløsninger til dig, ud fra den konkrete kreditværdighedsberegning vi har lavet sammen.
-Og vi har en meget høj hitrate!
Hvorefter disse finansieringsløsninger vil blive gennemgået personligt af din rådgiver, enten hjemme ved dig, eller på et af vores kontorer, før dit endelige valg og accept.

Ja det kan det bestemt… vi har mange tilfælde hvor det umulige bliver muligt bare indenfor et par måneder.
Vi vil altid hjælpe dig, og dette uden omkostninger for dig, hen imod en løsning, hvis vi ikke har kunnet hjælpe i første omgang. Det viser sig gang på gang, at den rette økonomiske rådgivning og hjælp giver et løsningsorienteret resultat.

NEJ… det må alle ikke, men skal være ”godkendt” af finanstilsynet dvs. reguleret under finanstilsynet samt denne godkendelse skal kunne dokumenteres.
Vi anbefaler ligeledes at pågældende virksomhed du modtager et boligfinansieringstilbud fra, er godkendte finansielle rådgiver / boligkreditformidler.
Dette da du så som låntager, er underlagt en rådgivningsansvars forsikring, der kan sikre dig mod tab ved forkert eller forvrænget rådgivning.
Du kan via dette link læse mere om etiske regler samt forbrugersikkerhed. 

Læs mere: Forbrugersikkerhed

Et ejendomskreditlån er et lån med pant i ejendommen og udstedes typisk via justitsministeriets lovgivning ”Pantebrevsformular A” samt følger disse bestemmelser.

Ja det er der, den mest markante forskel er, at ved en ejendomskreditlån kan kreditoren ikke opsige lånet medmindre du som debitor ikke overholder dine gældsforpligtelser Jf. kreditaftalen, dette en meget beskyttende faktor, så du ikke risikere krav om før tidsindfrielse.
Ved ejendomskreditlån vil det også være muligt at låne til hele købesummen inkl. Omkostninger, samt du som låntager også er medbestemmende til, om det skal være fast eller variabel rente, samt løbetiden på lånet.

Som udgangspunkt og Jf. Dansk lovgivning skal du som køber have 5% selv af ejendommens pris i udbetaling, dog hjælper vi dig i forvejen med hele købsfinansieringen og kan dit budget bære et yderligere lån, så kan vi i givende tilfælde også være behjælpelige med det.

Ja vi kan også hjælpe med friværdis belåning, der er den værdi der er i ejendommen målt fra ejendommens faktiske nu værdi minus den restgæld der er tinglyst i ejendommen.
Dette kan være en fordel ved ombygning / renovering, eller ved indfrielse af andre dyre lån eller indfrielse af poster til skat m.m.

Vores kunder siger