Bolig-/banklån

At købe en bolig er en stor investering, og for mange mennesker er det nødvendigt at tage et boliglån for at gøre drømmen om egen bolig til virkelighed. Et boliglån er en form for lån, der er specielt designet til at finansiere køb af fast ejendom. Det er vigtigt at overveje, hvilken type af boliglån der passer bedst til din situation. Kontakt os gerne for en uvildig rådgivning, om de forskellige typer af boliglån.

Har egen bank sagt nej?

Bolig-/banklån er en reel låntype der gør sig gældende når egen bank og/eller realinstitutter har sagt nej, da der typisk er en større fleksibilitet ved bolig-/banklån. De typiske afslag ved standardfinansieringer (reallån+banklån) er ofte grundet ejendommen pris og beliggenhed m.m.

I samarbejde med dig, vil vi altid og meget grundigt beregne din/jeres tilbagebetalingsevne, så jeres økonomi er intakt og stærk, også efter køb af ønsket ejendom.

Der er mange forskellige typer af boliglån, og det kan være svært at finde rundt i de mange tilbud. Det er vigtigt at finde det boliglån, der passer bedst til din situation, og som giver dig den bedste rente og vilkår. Nogle boliglån har f.eks. fast rente, mens andre har variabel rente.

Når du tager et boliglån, låner du en stor sum penge af en bank, ejendomskreditselskab eller et realkreditinstitut, hvor du betaler tilbage over en længere periode, typisk over 20-30 år.

For at sikre, at banken, ejendomskreditselskabet eller realkreditinstituttet får deres penge tilbage, kræver de ofte pant i den bolig du køber. Det betyder, at der er mulighed for at kreditgiver kan overtage ejendommen, hvis ydelserne ikke bliver betalt på lånet. Pantet sikrer långiveren, at de har mulighed for at få deres penge tilbage.

Når du tager et boliglån, skal du at huske på, at du også skal betale andre omkostninger i forbindelse med at købe en bolig, såsom ejendomsskat og forsikring m.m. Vi beregner og udfærdiger, sammen med dig, budgetter med alle faste omkostninger, så der er tryghed omkring din økonomi, efter køb af fast ejendom.

Når det kommer til at vælge mellem bolig-/banklån og realkreditlån, er der nogle forskelle mellem de to typer af boliglån. Bolig-/banklån er et lån du optager i en bank eller udstedt af et reguleret ejendomskreditselskab. Der kræves som regel pant i boligen som sikkerhed for lånet. Bolig-/banklån er ofte mere fleksible end realkreditlån, dette da der tilbydes forskellige typer af renter og vilkår, som vi kan tilpasse efter dine behov og ønsker i nuværende situation. Det kan også nemt være muligt, at ved afslag i egen bank / realinstitut, at der alligevel er mulighed for et bolig-/banklån

Det kan dog også betyde, at renten på et bolig-/banklån er lidt højere end på et realkreditlån.

Det er vigtigt at overveje, hvilken type af boliglån der passer bedst til din situation. Kontakt os gerne for en uvildig rådgivning, om de forskellige typer af boliglån.

Vi forsøger altid i samarbejde med dig, ud fra de muligheder der kan tilbydes, at vejlede dig i hvilken type af lån og vilkår, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Bliv kontaktet for et møde

Vi vender tilbage hurtigst muligt telefonisk, med henblik på et møde

Bliv kontaktet

Vi kontakter dig hurtigst muligt

Bestil opkald

Vi kontakter dig hurtigst muligt